Det hör väl till att summera året som har varit, klämma in några nyårskarameller och sedan blicka framåt. Bakom oss lämnar vi ett välfyllt musikår och frågan som vi ställer oss är väl egentligen om vi klarade vårt mål. Både ja och nej. I början av året skrev vi:

Vad är då “En låt i månaden” – projektidén som Nicko kläckte för sådär ett halvår sedan? Det är ett sätt att sätta lite press på skapandet, att utmana oss själva och att prova allt möjligt som vi tycker är roligt. Nu tänker jag strunta i allt som jag skulle kunna eller som andra tycker att jag borde. Ja, åtminstone försöka!

Det har visserligen bara blivit 10 låtar (inte 12 som vi hade tänkt från början… även om de resterande är lite halvklara), men

  • vi har provat lite allt möjligt från dans, video, ljudklipp och olika genrer,
  • vi har haft roligt,
  • vi har utmanat vårt skapande,
  • och vi har struntat i vad andra tycker att vi borde!

Det är klart att jag gärna skulle se att resterande låtar också hade hunnit bli klara, men man måste ju ha något att se fram emot under nästa år också! Vi har lite idéer, men ingenting är spikat ännu så vi får väl se vartåt det barkar.

Vi kan också glatt meddela att årets låtskörd nu finns tillgänglig på bland annat Spotify. Gå gärna in och lyssna!

Vi vill också passa på att tacka dig som har följt oss under 2011 och hoppas att du kommer att fortsätta titta in under 2012! Vi hoppas att du får ett riktigt fint 2012 och för att fira lite extra kan du här nedan ladda ner vår senaste komposition “When I Wish I Wish” som ringsignal till din telefon. På återseende!

Leave a reply

required